Rólunk

Cégünk az Autólógus Extra Kft. 2011. októberében alakult meg, teljes körű javítással és szervízeléssel, valamint új és használt gépjárművek értékesítésével, továbbá alkatrészek forgalmazásával foglalkozik.

A szerviz 2002 novemberében – a korábbi eredményekre alapozva – megnyitotta a hivatalos Honda gépjármű márkakereskedést.

Ezzel egy időben lehetőséget biztosított a Honda márka teljes körű kiszolgálására. A cég szolgáltatásai lefedik a gépjármű szervizelés teljes spektrumát (szervizelési munkákra, mechanikai javításokra, lakatos és fényező javításokra és ezen kívül a márka valamennyi típusának új alkatrész forgalmazására). Mindezek mellett a cég főtevékenységi köre a gépjármű kereskedelem.

Ezen túlmenően az eredetiség vizsgálat, a műszaki vizsgáztatás és a környezetvédelmi mérések, beállítások is profiljukba tartoznak, személygépjárművek valamit haszon- gépjárművek terén is. Természetesen ügyfeleik rendelkezésére állnak szükség esetén helyszíni hibaelhárítással, valamint autómentéssel is.

Ügyfeleik kiszolgálása érdekében biztosítási ügyintézéssel úgymint gépjármű biztosítások kötése és a kárrendezés ügyintézésével is foglalkoznak. Szerződött partnereik a biztosítási cégeknek.

Cégünk 2011. márciusában átalakul dolgozóit megtartva, új névvel és immár csak a szervizelésre koncentrálva folytatja Honda gépkocsik kiszolgálását. 

A telephely Veresegyházon a város központi részén jól megközelíthető helyen található.

  • szerviz, gyors szerviz
  • alkatrészraktár
  • műhelyek (lakatos-, villanyszerelő-, eredetiség vizsgáló-, futómű állító-, vizsgasor-, szerelő kiszolgáló egységek)
  • autómosó
  • a többi  parkoló, valamint szabad terület.

1998. május 25-tól kijelölt helyszíni vizsgálóállomás, saját vizsgabiztossal.