A Jazz formatervezése

Életre tervezve

Kaland a térben

Friss és sportos

16 colos könnyűfém felnik

Kategóriaelső helykínálat

1314 literes megnövelt méretű csomagtartó

A tágas szupermini

Kívülről stílusos, bent ötletes és tágas – még soha nem volt jobb formában a Honda Jazz.

Esztétikailag és műszakilag egyaránt elismerést érdemelnek a Jazz LED-es nappali menetfénnyel kiegészített, letisztult megjelenésű, formavilághoz igazodó fényszórói.

Vonalak, amelyek örökre rabul ejtik

Továbbfejlesztettük és még vonzóbbá tettük.

Az első lökhárítótól, a hűtőrácson át, egészen a csomagtérajtó-szpoilerig minden egyes részlet kifinomult, hasznos és gyönyörű.

Esztétikailag és műszakilag egyaránt elismerést érdemelnek a Jazz fényszórói és hűtőrácsa, amelyek tökéletesen belesimulnak az új, letisztult formába.

Erőteljes kisugárzás

Mindegy, hogy az autópályán cirkál vagy a városban csalinkázik, a céltudatos kisugárzás és az új, sportos, 16 colos könnyűfémfelni-garnitúra még látványosabb megjelenést garantál a Jazznek.

Indulásra kész

A Jazz sportos természete tökéletesen megmutatkozik az új formán – már álló helyzetben, megjelenésével is vezetni csábít.

A Dynamic felszereltségi szinten álló modelleket egyebek mellett jellegzetes hátsó lökhárító és piros díszítőelemekkel megspékelt a hűtőrács különbözteti meg társaitól.

A belsőtér tervezésekor a sokoldalúságot és a variálhatóságot tartottuk legfontosabbnak. Hatalmas, könnyedén átalakítható tér várja az utasokat, és mindig úgy állíthatják be az üléseket, ahogy a helyzet éppen megkívánja.

A HATÁSKELTÉS MESTERE

Tapasztalja meg a tér csodáját!

A Honda Jazz hihetetlen méretű fej- és lábtérrel várja utasait, így az igazán nagy termetűek is elnyújtózhatnak benne. Sokoldalúságához a könnyűszerrel variálható Mágikus Ülésrendszer is nagyban hozzájárul.

Belső szépség

A Jazz belterének tervezésekor nem voltunk hajlandóak kompromisszumot kötni. A műszerfal, a megújult kárpitozás és a kezelőszervek kidolgozása egyaránt kimagasló, prémium minőségről árulkodik. Üljön be a Jazzbe, és érezze magát egy kategóriával feljebb!

A sportos Jazz Dynamic kivitel egyebek mellett az egyedi díszcsíknak, a bőrborítású kormánykeréknek és váltógombnak, valamint a sárga cérnával varrt öltéseknek köszönheti egyedülálló mivoltát.

Az Elegance felszereltségű modelleknél a nagy látószögű hátsó kamera tolatáskor automatikusan működésbe lép, és a középkonzolon elhelyezett képernyő révén megjeleníti az autó mögötti területet a vezető számára.

MARADJON KAPCSOLATBAN!

A Honda Connect lehetőséget ad, hogy mindig kapcsolatban maradjon barátaival, kedvenc zenéivel és minden egyébbel, ami fontos az Ön számára.

A hétcolos érintőképernyő révén minden elérhető közelségbe kerül.

Ha Bluetooth®-kompatibilis vagy USB-kapcsolatra képes okostelefont csatlakoztat a fedélzeti rendszerhez, a készüléken tárolt információkat és lejátszási listákat is elérheti. Az AHA™ alkalmazás segítségével mindig elérheti kedvenc zenéit, rádióállomásait, podcastjeit és hírcsatornáit. Az audiorendszer és a telefonkihangosító gombjait, illetve kapcsolóit úgy helyeztük el a kormányon, hogy mindig kézre, pontosabban ujjbegyre essenek. Ha az autó áll, a HDMI-csatlakozónak köszönhetően akár filmeket is nézhet.

Az opciós Garmin navigációs rendszerrel soha nem kavarodik el...

Vigye el egy körre!

Próbálja ki a Jazzt!

JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE!

Ismerje meg a tényeket!

Tudjon meg többet a Jazzről!

PROSPEKTUS LETÖLTÉSE

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK

Mindent megmutatunk és elmondunk, amire szüksége lehet a döntéshez.

KERESSEN EGY MÁRKAKERESKEDÉST!