JAZZ-TELJESÍTMÉNY

ÉLMÉNYRE HANGOLT
TELJESÍTMÉNY

FÜRGE ÉS ENERGETIKUS

ZÖKKENŐMENTES

7 fokozatú CVT automata sebességváltó

SPORTOS

6 fokozatú manuális sebességváltó

Ritmusos Jazz

Megújult, sportos külsejű autó, amelyet élmény vezetni.

Ha sportos vezetési élményre vágyik, válassza a Jazz hatfokozatú kéziváltóját, amely a nyílt utakon van elemében. Akkor sem kell lemondani a vezetési élményről, ha a hétsebességes fokozatmentes automata sebességváltóval felszerelt modellt választja: a kormányon elhelyezett, versenyautókat idéző váltókapcsolóval könnyedén aktiválhatja a sportos módot.

INDULÁSRA KÉSZ

Komolyan vesszük a szórakoztatást.

The Honda Jazz valóságos energiabomba. Az üzemanyaggal köztudottan takarékosan bánó, 1,3 literes VTEC motor tökéletes a városi csalinkázáshoz, de a hosszú hétvégi kirándulásokon is élménnyé teszi a vezetést.

Automatikus vagy kézi kapcsolású?

A hatfokozatú kézi sebváltó rendkívül pontos, és élmény kapcsolgatni, de kitűnő választás az automata hétfokozatú CVT-erőátvitel is. Gyorsan, kifinomultan végzi a dolgát, és mérsékeli az üzemanyag-fogyasztást, valamint a károsanyag-kibocsátást.

Nagyobb megtakarítás

Mindkét váltó kimagasló teljesítményt és alacsony üzemanyag-fogyasztást biztosít – de a Jazz Alapjárat-leállító Rendszere új szintre emeli hatékonyságot. Lekapcsolja a motort, amíg például a közlekedési lámpáknál várakozik, majd automatikusan újraindítja, amint a gázpedálra lép.

Két váltó közül választhat, így a Honda Jazzel városban és városon kívül is otthon érezheti magát.

A sok menetbiztonsági eszköznek köszönhetően nem meglepő, hogy a kategória legjobb Euro NCAP-minősítését szerezte meg a modell.

Automatikus távolsági fényszóró

Folyamatosan figyeli az időjárási, illetve fényviszonyokat, és automatikusan bekapcsolja a távolsági fényszórót, ha szükséges.

Alkonyérzékelős automatikus fényszórók

A Jazz fényszórói alkonyérzékelő szenzort kaptak, így automatikusan bekapcsolnak, ha a rendszer szenzorjai úgy érzékelik, hogy lement a nap, vagy egyéb okból romlanak a látási viszonyok.

Esőérzékelős ablaktörlő

Az első ablaktörlő azonnal működésbe lép, ha esni kezd, sebessége pedig automatikusan a csapadék intenzitásához igazodik. Ez azt jelenti, hogy mindig a kormányon tarthatja kezét és az utat figyelheti.

ÉPSÉGBEN ÉS BIZTONSÁGBAN

Kompakt, de a menetbiztonságot illetően mindent képzeletet felülmúl.

Mi árulhatna el többet az új Honda Jazz nyújtotta menetbiztonságról, mint hogy a töréstesztekre szakosodott Euro NCAP a kategória legbiztonságosabb modelljének választotta? A típus korábban már megszerezte az ötcsillagos minősítést, ezt fejelte most meg azzal, hogy kiérdemelte a legbiztonságosabb modellt illető „Kategória legjobbja - 2015” díjat. Évről-évre jobb tehát...

Fejlett Vezetéstámogató Rendszer

Vezetést segítő és egyéb menetbiztonsági eszközöket felsorakoztató csomagunk Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszert és Aktív Városi Fékrendszert is magában foglal. Mint afféle őrangyal, úgy vigyázz Önre!

Ráfutásos Ütközésre Figyelmeztető Rendszer

Vizuális és hangjelekkel figyelmezteti a vezetőt, ha ütközésveszély áll fenn valamilyen autó előtti objektummal.

Guminyomás-ellenőrző Rendszer

Ez a kiegészítő jelentősen fokozza a menetbiztonságot, ugyanis folyamatosan felügyeli az abroncsok nyomását, és azonnal figyelmezteti a vezetőt, ha nyomásvesztést érzékel.

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK

Mindent megmutatunk és elmondunk, amire szüksége lehet a döntéshez.

MÁRKAKERESKEDÉSEK

Ismerje meg a tényeket!

Tudjon meg többet a Jazzről!

PROSPEKTUS LETÖLTÉSE

Vigye el egy körre!

Próbálja ki a Jazzt!

JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE!