A Jazz kormánya mögül többet lát a világból

Tekintse meg a videókat, és ismerje meg a különféle részegységeket működés közben!

Fejlett menetbiztonsági eszközök

A Honda Jazz segít Önnek, hogy elkerülje azokat a vészhelyzeteket, amelyekbe egy hagyományos autóval nagy valószínűséggel belekeveredne.

A Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer például szól, ha irányjelzés nélkül elhagyja sávját, a Ráfutásos Ütközésre Figyelmeztető Rendszer pedig figyelmezteti, ha – kis sebességnél – baleset kockázatát érzékeli. Mindkét rendszer vizuális és hangjelekkel hívja fel a vezető figyelmét a közelgő veszélyekre.

Belső kényelem

A Honda Jazz villámgyorsan alkalmazkodik minden igényéhez.

Óriási csomagtartója már alaphelyzetben is rendkívül praktikus, de a számtalan módon variálható Mágikus Ülésrendszer teszi igazán különlegessé. Mindegy, hogy mit szállít, befér majd a Jazzbe, miként a beszállás sem okozhat gondot, hiszen mind a négy ajtó szélesre tárható. Az utastérben a kivételesen nagy fej- és lábtér nyűgözi le az utasokat, olyan, mintha eggyel magasabb kategóriába tartozna az – állítható magasságú, divatos kárpitokba bújtatott első ülésekkel kínált – modell.

Üzemanyag-fogyasztás és károsanyag-kibocsátás

Az új Honda Jazz egyszerre takarékos és fürge.

Hatfokozatú kéziváltója révén közvetlen vezetési élményt nyújt, menetstabilizálója pedig folyamatosan, egymástól függetlenül szabályozza a kerekekre jutó hajtóerőt, így mindig biztos a tapadás és nem kell alul-, illetve túlkormányozottságtól tartania. Az Alapjárat-leállító Rendszer (start&stop) maximalizálja az üzemanyag-hatékonyságot, ugyanis a közlekedései lámpáknál automatikusan leállítja az erőforrást, majd újraindítja azt, amikor eljön az ideje.

Közvetlen vezetési élmény

Az érintőképernyővel társított Honda CONNECT Önt és utasait is szórakoztatja az utazások során.

Ha csatlakoztatja USB- vagy Bluetooth-kapcsolatra képes okostelefonját, böngészhet az interneten és kihangosítóként is használhatja a rendszert. A hétcolos érintőképernyő háttérképét Ön állíthatja be, egyúttal élvezheti a Garmin navigációs rendszer és a digitális rádió (DAB) előnyeit. Az már csak hab a tortán, hogy a HDMI-csatlakozó révén álló helyzetben akár filmeket is nézhet.

Könnyű manőverezhetőség

A Honda Jazz segít Önnek, hogy elkerülje a koccanásokat és karcolásokat kis tempónál.

Az első és hátsó parkolóradarokra épülő rendszer figyelmezteti, ha túl közel hajt valamihez, a tolatókamera pedig pontos képet nyújt az autó mögötti területről. Ráadásként a Hegymeneti Elindulássegítő Rendszer megakadályozza, hogy visszaguruljon az emelkedőkön, míg a fékről a gázra helyezi lábát, az Aktív Városi Fékrendszer pedig folyamatosan figyeli az autó előtti részt, és figyelmeztet, egyszersmind lassít a veszélyhelyzetekben.

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK

Mindent megmutatunk és elmondunk, amire szüksége lehet a döntéshez.

MÁRKAKERESKEDÉSEK

Ismerje meg a tényeket!

Tudjon meg többet a Jazzről!

PROSPEKTUS LETÖLTÉSE

Vigye el egy körre!

Próbálja ki a Jazzt!

JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE!